Restaurace
Otevírací doba restaurace v únoru:
Pondělí - Neděle
12.00 - 20.00 hod
V případě zájmu o rezervaci nás kontaktujte na tel:
376 399 909
Těšíme se na Vaši návštěvu!!!
O víkendu 21.2. - 23.2.2025 pokračujeme
v Hotelu Annín s naší
speciální tematickou kuchyní!
MASOPUSTNÍ MENU
Předkrm
Domácí masová tlačenka, cibulka, ocet, chléb
Krájený uzený bok, hořčice, čerstvý křen, rozpečený chléb
Ovarové koleno, hořčice, staročeská „vejmrda“, chléb
Polévka
Zabijačková tmavá „prdelačka“ s kroupami
Šéfkuchařova specialita – tradiční staročeská kuchyně
Bramboráková placka, kysané zelí, uzené koleno, smažená cibulka
„Pajšl“ vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
Hlavní menu
Pečené vepřové koleno, hořčice, čerstvý křen, chléb
Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík
Opečená jitrnice nebo kroupové jelito, vařený brambor, salát z kysaného zelí
Smažený řízek z vepřové pečeně, bavorský bramborový salát
Ubytování rezervujte:
https://www.hotelannin.cz
a nebo přijďte jen ochutnat:
Pá - Ne od 12.00 do 20.00 hod.
Těšíme se na Vás!!!

Denně čerstvé suroviny

Každý den nové menu

Speciální menu pro děti

Veganské možnosti

Čerstvé ryby od místního rybáře